Sega chokladcookies
1 plåt3 äggvitor
3,25 dl florsocker
1,5 dl kakao
1,5 msk marsanpulver
ca 60 g hackad choklad
1 dl kokos
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa äggvitor och florsocker tills äggvitan blivit lite fastare i konsistens.
Sikta ner kakao och marsanpulver, fortsätt vispa till en jämn smet.
Hacka chokladen i fina bitar och häll sedan i choklad och kokos i smeten.
Klicka sedan ut på en plåt med bakplåtspapper.
Ställ in plåten i 15-20 minuter beroende på hur stora de är.

Åhhhh tack för receptet mums : ) kram Sofia
SvaraRaderaSå fina de är och sega och krispiga samtidigt, nam!
SvaraRaderaMums mums mums!
SvaraRaderaKakorna ser riktigt goda ut, choklad är alltid gott :)
SvaraRaderaOj, vilka smarriga bakverk. Dessa måste jag helt klart prova.
SvaraRadera