Jag har trillat över en sås som passar till både kyckling och fisk. Kanske till kött också, det har jag tyvärr inte prövat än. Det går att modifiera den här såsen på alla håll och kanter. Men här är en variant av den iaf!
Äppletzatziki
4 portGår på ett naffs!
Bra i matlåda
1 pp
2 dl matyoghurt
1 äpple (grönt är godast)
½ - 1 msk finriven pepparrot
salt och peppar
Skala och riv sedan äpplet grovt, eller tärna det fint.
Skala pepparroten och riv den fint.
Blanda ihop allt.
Salta och peppra efter smak.
Äppeltzatziki låter gott! Lycka till med träningen!
SvaraRaderaGott gott!!!
SvaraRaderaKlart du kommer fixa Vårruset :-)
Lycka till!
Detta låter jättegott, har aldrig testat att göra tzatziki på äpple!
SvaraRaderaLycka till med Vårruset, det fixar du galant :)