Idag är det fredag och sista penicillinkuren är tagen för Adam. Jag må säga att det är ju tur att han är en sån godisgris. De varnade redan på apoteket, ha något gott hemma för penicillinet smakar inte bra. Så sonen har fått 3-4 små karameller varje gång. Det hela har slutat med att han ber om "MCIIIIN" med hög ljudnivå. Inga problem där inte. Så nu får jag väl skicka ungen på sockeravvänjning...
Åter till maten då. Skogssvampspanna har jag gjort förut - länk - men detta är makens version. Han är en sådan där som gillar att skiva potatis och kött i små, små strimlor. Det blir ju godare då...jag är nog beredd på att hålla med...men jag har aldrig orken till att vara sådär finkänslig ;)
Roberts skogssvampspanna
4 port
max 30 min
bra till matlåda
400 g fläskkotlett, strimlad
1 burk Arla kökets skogssvampspanna
1-2 msk hackad färsk timjan
2 tsk smör
Tillbehör:
tex ugnsstekt potatis, morot och palsternacka
Förbered det tillbehör som du väljer att ha till.
Fräs köttet i smöret tills det fått lite färg.
Häll i grädden från burken "skogssvampspanna" och sedan kryddorna som sedan sitter i locket på burken. Rör om och koka upp. Salta och peppra efter behov.
Tillsätt hackad timjan.
0 kommentarer:
Skicka en kommentar