2012-04-05

Cheesecake i glas


Enkla efterrätter är ett måste tycker jag. Vet ni, att förr i tiden, eller ja, det var nog inte så längesen, så hade man små efterrätter var dag. Kanske inte de bastanta som serveras på borden idag kan jag tänka. Hur ofta är det inte som man är sugen efter något sött efter maten? Då är det jättebra att ta till lätta och enkla efterrätter som inte tynger allt för mycket!


Cheesecake i glas

4 port
max 15 min



150 g cream cheese
2 dl fraiche
½ dl socker

rivet skal från en citron
4 st digestivekex

½ liter hallon, blåbär och/eller björnbär




Blanda cream cheese, fraiche, socker och citronskal till en slät kräm. 
Krossa kexen.
Varva kex, kräm och bär. 

Ät och njut!



2 kommentarer:

  1. Vilka fantastiska hallon!

    SvaraRadera
  2. Så gott Emma och det ser riktigt smarrigt ut!

    Jag har spanat in ett liknande recept... får se när det blir tillfälle att göra det.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...