Alla har vi våra snabba middagar. Det är vad Emma bjuder på i dessa trökiga tider. Ni vet, den där middagen med spaghetti eller makaroner, köttfärssås, korv eller köttbullar, fiskbullar och hamburgare. Jag har väldigt svårt att att äta bara spaghetti och köttbullar (eller korv) bara sådär rakt upp och ner. Jag måste göra något lite extra för att kunna leverera detta till min kräsna mage. Detta är mitt tips (tyvärr inga direkt angivna mått):
Upphottade köttbullar med spaghetti
1 portmax 30 min
bra till matlåda
1 port spaghetti
valfri mängd köttbullar (eller skivad korv)
ca 1 dl majs
ca 1 krm cayennpeppar
lite smör
lite ketchup
Koka spaghettin enl paketens anvisning.
Börja steka köttbullarna i lite smör.
När köttbullarna börjat bli varma ha i majs och cayennpeppar i pannan.
Stek under omrörning.
När spaghettin kokat färdig, häll av vattnet och ha i pannan tillsammans med köttbullar och majs. Stek på rätt hög värme en kort/liten stund under omrörning.
Servera rätten med lite ketchup.
0 kommentarer:
Skicka en kommentar