Det här receptet hittade jag i tidningen matmagasinet. Det är en väldigt enkel med god potatissallad. Enligt tidningen funkar salladen som ensamrätt i större portioner tillsammans med vinägrett och sallad.
Grillad potatissallad med fetaost
4 personer20 minuter
800 g kokt kall potatis (gärna små)
1 rödlök
2 msk olivolja
250 g coctailtomater
2 dl goda oliver
150 g fetaost
salt och svartpeppar
Skala och skär löken i båtar.
Lägg potatisen i en folieform eller på dubbelvikrt grillfolie med uppvikta kanter.
Blanda med olivolja, lök, tomater och oliver. Salta och peppra.
Tärna och strö över osten. "Grilla" paketen ca 15 min över fin glöd.
Servera t ex med en köttbit, ät och njut!
Ser gott ut! Glad midsommar!
SvaraRaderaGrillad potatissallad, genialiskt! Glad midsommar!
SvaraRaderaLåter supergott! Glad midsommar!
SvaraRaderaMums säger jag med! Önskar dig en riktigt fin midsommar, stor kram på dig!
SvaraRaderaLåter hur gott som helst : ) kram Sofia
SvaraRadera