Idag bjöds det på wrap. Ibland kan jag tycka att det känns lite omotiverat att laga en hel varm middag på kvällen. Snabb eller inte spelar ingen roll då. Men något måste ju fram på bordet och då är smörgåsar och wraps ett bra mellanalternativ.
Wrap med tonfisk och kikärtor
4 portmax 30 minuter
bra till matlåda
1 burk tonfisk i olja, ca 225g
1 burk kikärtor, ca 400g
2 dl créme fraiche paprika&chili
1-2 krm salt
4 stora tortillabröd alt. tunnbröd.
sallad
rödlöksringar
tomat
Låt tonfisk och kikärtor rinna av.
Mosa kikärtorna grovt med en gaffel.
Blanda ner tonfisk och créme fraiche med mikärtorna och salta.
Bred ut röran på brödena och lägg på sallad och lök.
Rulla sedan ihop brödena och servera!
Mums : ) kram Sofia
SvaraRaderaJag håller med ibland har man inte orken att stå och laga middag. Wrapen lätt god!
SvaraRadera