Ja, vad ska jag säga, sjukstugan fortsätter. Karln i huset har nu däckat i influensa och precis mitt under kalaset blossade det ut. Så jag sprang som en skållad råtta fram och tillbaka. Det är allt lättare när man är två. Som tur var så kunde Linda kolla till ungarna och Robert var lite behjälplig i mellanåt. Så mitt upp i all kalasstress så glömde jag ta kort på min lilla glassbuffé, bananklubbor och cupcakes.
Jag och Adam har haft en trevlig och lugn söndag. Han har blivit sådär mammig som barn blir i omgångar nu så helst skulle han nog hänga på höften dygnet runt!
Dagens recept blir en enkel men ack så god rätt. Kanske man kan längta sig bort mot mer varmare grader!
Fläskfilé Tikka masala
4 portmax 30 min
bra till matlådan
1 burk santa marias tikka masala sås400g fläskfilé
4 port jasminris1 msk smör
1 röd paprika
2 dl matyoghurt
2 dl matyoghurt
ev färsk koriander
Koka riset enligt anvisning på förp.
Skär köttet i små bitar och stek dem på stark värme i smör.
Sänk sedan värmen och häll i tikka masalasåsen. Låt koka ca 5 min.
Strimla paprikan och tillsätt den mot slutet av kokningen.
Servera tikka masalan med ris och 1 klick matyoghurt. Garnera ev med lite koriander
Usch då, inget vidare med sjukdom :-(
SvaraRaderaEnkelt är gott :-)
Hoppas sjukstugan snart bommar igen för säsongen ;-) kram på dig.
SvaraRaderaUsch så trist det är med alla förkylningar. Jag är själv inne på min andra omgång nu :(
SvaraRaderaMen den där vitaminbomben jag gjorde i helgen hoppas jag gör susen :)
Krya på er och ha en bra vecka!
//Sanna