När jag får för mig att fixa något. I köket. Så grottar jag in mig nåt så fruktansvärt i det jag ska göra. Som för ett tag sedan. Vi ska ha lite påskmiddag för några i släkten. Därmed sitter jag i en vecka och bara letar, letar, letar recept- jag gör en lista som jag sedan betar av i köket så att jag kan besluta mig för vad som ska bjudas på till slut. Maken tycker jag är knäpp. Han kom här för några dagar sedan och sa "Emma, jag blir orolig för dig, det är inte bra att sitta framför datorn så mycket" Men hallå, jag kollar ju BARA recept?!?!
Jaja, det är en diskussion för sig.
Nu ska jag grotta in mig i alla fiskrecept!
Åter till fisken. Den här fisken var god, lätt som en plätt och det var en väldigt god sås till!!!
Hittade för övrigt receptet på icas sida.
Spättafilé med äpple & pepparrot
4 portunder 45 min
bra till matlåda
600g spättafilé (tinad)
900g fast potatis
1 grönt äpple
2 msk riven pepparrot
1,5 dl gräddfil
salt o peppar
250g broccoli
3 msk vetemjöl
2 msk smör
Skala och koka potatisen.
Skala äpplet och riv det på grova sidan på rivjärnet.
Blanda äpple, gärddfil och riven pepparot. Salta och peppra efter smak.
Koka broccolin.
Krydda mjölet med ½ tsk salt och 1 krm peppar. Vänd fisken i smjölet och stek i smör.
Servera!
Äpple och pepparrot låt som en god kombo:) Jag är inte heller bra på att äta fisk! Jag är en köttmänniska!
SvaraRadera