Emmas Falukorvsgratäng
4-5 portmat max 30 min
bra till matlåda
ca 600g falukorv
250 g champinjoner
1 förp finkrossade tomater
1 burk skånemejeriers Gratäng Cremé
4 port potatis
3-4 små morötter
mjölk
smör
salt och peppar
Sätt ugnen på 200 grader.
Skala potatis och morötter. Tärna i små tärningar (om du vill att det ska koka snabbt). Koka tills det är mjukt.
Skiva korven tunt. Hacka champinjonerna fint.
Varva korv, champinjoner och Gratäng Cremé.
Häll de finkrossade tomaterna över hela gratängen.
In i ugnen i ca 15-20 minuter. Det är färdigt när du ser att det bubblar i gratängen.
Häll av vattnet på potatis och mörtterna. Gör mos på det sätt du behagar.
Servera moset med korvgratängen.
0 kommentarer:
Skicka en kommentar